Kasvatus

Photo by Juinttu
Photo by Juinttu

With Wonder Mind on pienimuotoinen shelttikennel, missä tavoitteena on kasvattaa hyväpäisiä ja -rakenteisia simppelin kokoisia paimenkoiria. Luovutan with Wonder Mindin pennun melkeinpä kenelle vain, kunhan koira pääsee kisaamaan joko käyttölajeissa (esim. paimennuksessa, tokossa, agilityssa, rally-tokossa, jne.) tai näyttelyissä. Luovutan pentuja myöskin instagramin puolelle, jos sinne on kysyntää.

Vanhemmat valitsen tarkasti katsoen sukutauluja, käyttö- ja näyttötuloksia. Lisäksi kirjoitan kaikille omille shelteilleni luonteet, joten niitäkin katson hieman mutten liikaa. Pentueisiini tulee pentuja vaihtelevasti, mutta pyrin siihen että jokainen halukas saa oman shelttibabynsä. Silloin tällöin pyrin tekemään myös yhden jos parikin evm-pentua, eli kirjoitan pennulle luonteen ja etsin kuvan, mutta se silti asustaa virtuaalimaailman ulkopuolella eli sitä ei ole olemassa edes virtuaalimaailmassa.

Jokainen pennunostaja saa kasvattajan loppuelämän tuen ja avun kaikessa, mihin tarvitsee. Voin tarvittaessa auttaa myös kasvattini kisauttamisesta, sekä voin ottaa sen "lomalle" jos pidät taukoa mutta et halua hävittää koiraa.

Sijoituskoira?

Pyrin sijoittamaan joka pentueesta ainakin yhden pennun. Jos sijoituspentu with Wonder Mindistä kiinnostaa, ota reippaasti yhteyttä! Sijoituskoira on kuin oma koira, mutta se on niin omistajan kuin kasvattajan nimissä ja kasvattajalla (tässä tapauksessa minulla) on oikeus jossain kohtaa koiran elämänkaarta tehdä pentue. Kisautus on koiran haltijan (eli toisen omistajan, jolla koira asuu) vastuulla. Kun koiralla on tehty yksi pentue kasvattajan toimesta, siirtyy omistajuus kokonaan omistajalle kenellä koira asuu.
Sijoitusvaihtoehto on todella hyvä juuri sinulle, jos esimerkiksi haluaisit tutustua shetlanninlammaskoiraan virtuaalimaailmassa "käytännössä", mutta et halua kasvattaa shelttejä. Jos sijoituskoira joutuu syystä X palautumaan takaisin minulle, otan sen ilomielin takaisin jolloin sille etsitään joko uusi sijoituskoti tai koira jää minulle itselleni.

Photo by SheltieBoy
Photo by SheltieBoy

Vieläkö pentu kiinnostaa?

Jos olet valmis pissaralleihin, jatkuvaan ulkona käymiseen, tuhoihin ja hermoromahdukseen annan sinulle mielelläni with Wonder Mindin pennun! Yhteyden nopeiten saat sähköpostilla (lumenkennel (at) outlook.com) tai Karvaturreissa nimimerkille Lume. Jos haluat vastauksen nytheti, suosittelen sähköpostia. 

Iloisin tervehdyksin, Lume / kennel with Wonder Mind

Luo kotisivut ilmaiseksi!